Zbytnění kostí a zvápenatění kloubů
Tyto inkrustace jsou nerozpustnými usazeninami, které přicházejí do tkáně konzumací vody, která obsahuje anorganické látky. K tomu se řadí soli, kyselina močová a toxické krystaly kyselin z mrtvé, kyselinu obsahující potravy.
Maso, hladká mouka, bílý chléb, káva, čaj, sladké moučníky - všechny tyto potraviny způsobují vysokou tvorbu kyselin v těle. Je to v současné době běžná mrtvá strava většiny lidí. Tato strava plus tvrdá voda jsou hlavními původci mnohých zdravotních potíží, jejichž následkem je zbytnění kostí a ztuhnutí kloubů. Naše potrava musí být vyvážená a musí mít správný poměr kyselinotvorných a zásadotvorných látek.
Za kyselinotvorné potraviny, obsahující škrob a tuk, jsou všeobecně považovány rafinovaný bílý cukr a živočišné proteiny. Naproti tomu ovoce a zelenina jsou (s několika výjimkami) zásadotvorné. Vyvážená strava by se měla skládat asi ze tří pětin ze zásadotvorných a ze dvou pětin z kyselinotvorných potravin.
Zdroj: Šokující pravda o vodě - Paul C. Bragg, Patricia Braggová
- Odpovědět
Pošli odkaz